Lækre nylavede saltede mandler
Lækre nylavede saltede mandler

Saltede mandler smager fantastisk – og så er det en utrolig nem snack at lave.
Den største ulempe ved saltmandler er, at de er forholdsvis dyre og så er de alt for hurtigt er væk. Ja, altså fordi de smager så godt, at det er svært at lade dem stå.

Jeg finder en lille gryde og tilsætter 2 dl vand sammen med 3 spsk. fint salt.
Jeg bringer det i kog.
Når det koger, slukker jeg for kogepladen og hælder 200 g helt almindelige mandler i gryden.
Låg på og lad herligheden stå i gryden i 15 minutter.

Jeg tænder ovnen på 175 grader (almindelig ovn).
Jeg hælder vandet fra mandlerne og spreder dem ud på bagepladen med bagepapir på.
Ind i den varme ovn i 20 minutter… Og vupti – du har lavet den lækreste snack på en nem måde. De skal bare lige køle af først, for ellers er de stadig lidt bløde.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *