Sommeren er her, så det er tid til at holde en sommerfest…

Skal du holde havefest?

skal du holde havefest?

 

Hvis du er så heldig, at du skal holde en havefest eller bare en lille hyggelige aften sammen med gode venner, så vil jeg længere nede i dette indlæg, give dig ideer til nogle forskellige lækkerier, du kan servere for dine gæster.

Ja, vejret er ikke noget at råbe hurra for i Danmark her i Juli måned, men man kan nu også hygge sig indendørs. En havefest kræver selvfølgelig en have, men er vejret ikke til det, kan den snildt blive til en sommerfest og blot kræve glade mennesker, godt humør, musik, god mad, drikkevarer, snacks og masser af snak og hygge. Altså efter min mening. Så skal det med garanti nok blive en god, sjov og hyggelig aften.

Brug meget gerne de ideer herunder. Jeg synes, det passer godt til en hyggelig havefest.

 

Saltede mandler, som passer perfekt til et stort og koldt glas øl.

Jordbærtoppe med havrepandekager med Nutella, som er en lækker snack, man kan sidde og hapse til en lun kop kaffe med baileys eller en Irish coffie.

Bruschetta med tomat, som vil gøre sig super godt som en lækker forret eller appetitvækker.

 

Brug gerne mine ideer og kom selv på flere.

Nyd dagen og aftenen i selskab med dem, du holder af. Og ha så en vidunderlig aften. Rigtig god havefest.

Jeg håber, jeg får energi til at holde en enkelt lille kom-sammen hjemme hos os. Jeg ELSKER havefester, og jeg har en masse ideer inde i mit hoved, jeg så gerne vil prøve. Måske bliver det først til næste år…  Hvem ved? Jeg ved det ikke, men jeg ved, at det bliver vidunderlig, når det sker…

God weekend og god ferie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *