Siden indeholder affiliate links

 Hvordan får man egentligt gjort sin søskende opmærksomme på, at de faktisk gør en forskel? Er du opmærksom på det?

Hvem kan gætte hvem disse fire er???
Hvem kan gætte hvem disse fire er??? Man kan vel godt sige, at de læner sig op ad hinanden!

 

Hele denne serie af indlæg om søskende er ikke kun for sjov. Jeg synes faktisk, det betyder en hel masse, at man har sin familie tæt på sig – både fysisk og psykisk. Jeg synes faktisk også, som tidligere skrevet, at man skal give sine søskende en særlig plads i sit hjerte. For mange kommer det jo helt af sig selv, men det skal stadig holdes ved lige.  Alle mine tanker bag det kommer fra flere ting, episoder, erindringer m.m. Allerførst så har jeg selv nogle rigtig dejlige søskende, som jeg holder meget af. Jeg skriver ikke disse indlæg for at de skal læse det herinde. Jeg regner faktisk med, at de ved det. Mine søskende kan såmænd også være pisse irriterende og vi kan vist også være uenige. Det sker bare heldigvis ikke så tit, for vi respekterer hinanden.

Citat
Citat

 

Dernæst så har jeg haft en del tanker omkring det at miste en søster eller bror. Det har jeg – heldigvis – ikke prøvet endnu, men jeg frygter det nu lidt. Jeg har selv flere gange siddet som én af de nærmeste pårørende ved et sygdomsforløb og efterfølgende dødsleje. Begge mine forældre og min bedstemor har jeg siddet med i hånden, side om side med mine søskende. Når et menneske dør, giver man ægtefællen og børnene særlig mange tanker og opmærksomhed. De modtager kondolencer, tanker og blomster. Det er super dejligt i den situation at vide, at der er nogle, der tænker på én. MEN for en månedstid siden sad jeg ved mine dødende bedstemors sygeseng. Hendes søster og mand kom på besøg om eftermiddagen, hvor bedste døde om aftenen. At se søsteren sidde og holde min bedstemors hånd og bare kigge på hende, gjorde meget stort indtryk på mig. Det var hendes søster, for pokker. Hun har kendt hende hele livet. Hun har altid været der – og pludselig skulle hun ikke være der mere. Det satte tanker i gang hos mig og tårerne fyldte øjnene, imens jeg så min søster bagved og ikke kunne slippe tankerne om, at en søster virkelig er noget særligt. Senere den dag snakkede min søster og jeg om det med at være søstre og på et tidspunkt miste hinanden. En grufuld tanke. Hun havde observeret det samme som jeg… søster og søsters tætte bånd… en sidste farvel. Pu-ha, det satte virkelig tankerne i gang. Samme tid snakkede vi også om dengang min moster mistede min mor – hendes storesøster, som altid havde været der. Dengang forstod jeg slet ikke, hvor ondt det måtte have gjort på hende, for jeg var selv så indviklet i sorgen, men nu kan jeg se det.
Det var en meget vigtigt faktor for at skrive denne serie af indlæg. Sæt pris på det, du har fået. Søskende har man ikke selv valgt, men de har en meget betydelig plads i dit liv. Ja, det mener jeg altså.
Fortæl dine søskende, at de gør en forskel og at de betyder en masse eller måske endda alverden for dig.

Hvis du vil købe en lækker gave til din søster eller bror, kan du jo benytte dig af dette link. Det er en shop, der hedder Wallartshop.dk. Her har de masser af wallstickers med citater, ordsprog, kendte mennesker m.m. Det er en masse muligheder alt efter smag. I denne sammenhæng med en søster eller brorgave, kunne det jo være oplagt, at købe et citat der giver mening for dit forhold til hende eller ham. Personligt ville jeg sagtens kunne købe “Hakuna Matata”, da jeg selv elsker dette citat.

Wallstickers med Hakuna Matata
Wallstickers med Hakuna Matata

Mine søskende vil helt sikkert drage sammenhæng til mig og min familie, da min mindstemand har spillet den sang på guitar til utallige familiefødselsdage.

Her kan du købe “Hakuna Matata”. Du kan endda selv bestemme farven. Den koster kun 129,-.

Hvis du ikke er så meget til gaver købt på nettet eller ikke kan vente med at varen kommer hjem, så gå ud og købe en buket blomster og kør forbi med den allerede i eftermiddag. Det behøver jo ikke at tage lang tid at aflevere. Du kan også bage en kage og overraske ham eller hende med.

Du kan jo også bare vælge at tagge din søster eller bror i opslaget på facebook  eller Instagram, så de kommer ind og læser dette indlæg. På den måde opdager de måske, hvor meget de betyder for dig. Måske er du så heldig at få en lille hilsen tilbage!
Jeg hjælper dig lige med at skrive et lille brev til din søster eller bror:

Kære søster – Kære brormand.

Jeg er blevet opmærksom på, at en søskende betyder rigtig meget for mennesket. Vi har fælles rødder og fælles oplevelser, og dem vil jeg aldrig være foruden. Det har gjort os til dem, vi er.
DU betyder meget for mig. Du er en ener, du er nemlig min bror/søster. Det er der ikke mange andre, der har æren af 😉
Selvom vi til tider har konkurreret, har vi jo også haft det skide sjovt. Vores konkurrence startede vel den dag, vi blev født, for der skulle vi jo konkurrere om vores forældres tid og opmærksomhed. Og jeg er så glad for den konkurrence og at dele dem med dig.

Pas på dig selv, for du betyder en masse for mig.

Kærlige tanker fra MIG.

 

Vi kan jo ikke gøre for det, men vi kan vælge at elske det.
Vi kan jo ikke gøre for det, men vi kan godt elske det.

 

Rigtig god onsdag til jer alle.

With all my love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *