Bagekursus… Er det noget? Hvis du og din søster, datter, ven eller veninde ikke ved, hvad I skal lave på lørdag, så er her en super fed idé…

Bagekursus… Det her er overhovedet ikke noget, jeg selv har prøvet, men tro mig… Jeg ville elske at tage af sted på sådan en fed og lærerig oplevelse. En dag med fokus på at lære noget af det, jeg elsker og samtidig en dag med hygge og gode snakke. Det ville da være helt perfekt., hva´?

Er det ikke noget for dig? Hør lige her, hvad det handler om og skynd dig at tilmelde dig:

Birks køkken bagekursus

 

På lørdag den 2. juli kl. 10.00-15.30 kan du komme på et lækkert bagekursus i Århus. Det koster kun 695,- at deltage og i skrivende stund (torsdag aften) er der stadig 8 ledige pladser tilbage på holdet. For de 695,- får du:

  • En god start på dagen – friskbagte boller, ost og marmelade, the, kaffe og most i Sigfreds Kaffefabrik
  • 5,5 timers kurus i brød, crossainter og surdej
  • Frokost med jeres eget bagværk med charcuteri og en salat
  • Det bagværk, der vil være til overs, kan du tage med hjem

Adresse: Birks køkken, Sydhavnsgade 7, 8000 C Aarhus C.

Du kan bestille oplevelsen igennem Duglemmerdetaldrig.dk, og linket direkte til denne oplevelse finder du lige her. Klik på linket.

Jeg er sikker på, at det er et super fint arrangement, og jeg ville ønske, at nogen ville invitere mig med. Thø-hø, man har vel lov at håbe. Ellers kan den jo komme på ønskesedlen til min snart forestående fødselsdag. Arrangementet kommer nemlig igen en anden gang.

Så, ja hvis du absolut ikke ved, hvad du skal lave på lørdag, så skynd dig at gå ind og book tid. Jeg tror bestemt, det er alle pengene værd. Nøj, hvor gad jeg altså godt…

Bagekursus. Birks køkken

 

Hvis du kommer af sted, så siger jeg bare god fornøjelse og lad mig endeligt høre om din oplevelse. Det ville jeg altså elske. God tur.

Hej
/fra mig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *