Det er søndag i dag. Du fortjener en lur midt på dagen.

en lurDer findes næsten ikke noget bedre end dage, hvor man har god tid og man kan snige en lur, en morfar (som man kalder det) eller en powernap ind. Jeg er stor fan af middagslure. Jeg opmuntrer gerne mine børn til det, men de er blevet så store, at de ikke synes, det er det fedest længere. Da mine børn var små, satte jeg en stor dyd i, at deres middagslur var guld værd for dem. Jeg kunne endda føle en lille misundelse (nok mest glæde), når jeg puttede mine børn i barnevognen med lammeskindet, godt med tøj på og en dejlig varm dyne omkring. Ofte sov de allerede, inden jeg var gået fra barnevognen. Åhh, sikke en glædelig følelse, at man kan se og ved, at det er godt for barnet med en tiltrængt pause midt på dagen. Det er også godt for DIG.

Mange undersøgelser viser, at vi generelt sover for lidt. Sidst på eftermiddagen kan det være svært at overskue resten af dagen. Vi bliver trætte, irritable og kommer måske endda til at spise forkert, fordi vores krop er i underskud. Jeg kender det alt for godt.
Jeg har fundet lidt forskelligt læsestof omkring middagslure. Hvis du har lyst, så klik her:

Derfor skal du tage en middagslur hver dag, men den må ikke blive for lang.

Chris Macdonald: Her er den perfekte middagslur.

Netsundhedsplejerskens: 13 rigtige om middagslur.

Undersøgelser viser, det er sundt at sove midt på dagen.

 

Gør dig selv den tjeneste, at tage et tiltrængt hvil midt på dagen. Det giver dig overskud til at gå resten af dagen i møde med et åbent og lyst sind.

Rigtig god fornøjelse.

www.meskildsen.dk
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *