Jamen altså, alt for ofte er vi alt for dårlige til at tage imod det ros, der kommer til os. Jeg er i hvert fald – og jeg kender mange mennesker, der har det på præcis samme måde.

Jeg er evigt taknemmelig for at jeg med min blog, kan bringe lidt videre til andre, der evt. står i samme situation som mig. Det var som sådan målet med meskildsen.dk. Om man har stress, angst eller depression, har haft alkohol i familien, er blevet misbrugt, blevet skilt, har dårligt selvværd og meget mere, så kan man (forhåbentligt) ind imellem nikke genkendende til noget af det, jeg skriver.

ros
Bloggens tilblivelse

Bloggens tilblivelse skete sidst i september 2015 efter mit første års sygemelding. Bloggen blev til, fordi jeg gerne vil dele mine følelser og erfaringer med jer, fordi jeg er tosset med at skrive, fordi det er godt for mig, fordi jeg vil bryde tabuer og fordi jeg vil bidrage til en større forståelse for nogle af de udfordringer, jeg fx står i.

Jeg er evigt taknemmelig, når jeg får beskeder tilbage fra nogle, som har kunnet bruge min blog. Nogle som er blevet berørt af mine indlæg, nogle som er blevet ”ramt” og kan mærke en forskel ved at føle, at de IKKE er alene. Det er jeg MEGA glad for.

Jeg har siddet og kigget mine beskeder igennem og bliver fuldstændig rørt til tårer.

Det nytter virkelig noget. Jeg gør en forskel. Både for mig selv og andre,

tænker jeg. Det er store tanker fra mit hoved, kan jeg fortælle dig. I den forbindelse vil jeg gerne have lov til at minde mig selv og dig om den positive jantelov, som jeg har skrevet hele to indlæg om. Du kan læse dem her:

Den positive jantelov.

Den positive jantelov – part 2.

 

Indre glæde, stolthed og ydre pral

Jeg bliver virkelig glad, når jeg læser og minder mig selv om, at der faktisk er en grund til, at nogle gider at bruge tid på at skrive til mig. Det er jeg utroligt glad for.
Jeg har taget kontakt til nogle af dem, der har skrevet til mig og fået lov til at ”udgive” det, de har skrevet. Altså helt anonymt, selvfølgelig. Det er nemlig sårbare emner, vi skriver om – og jeg har stor respekt for privatlivet og anonymiteten i det.

Det er både for at prale, men også for at vise, at det faktisk nytter noget, det jeg skriver. Det er jeg sindssygt glad for og stolt af.

Nedenfor kan du læse en meget sårbar og ærlig besked, som jeg har modtaget for nylig.

 

Jeg har sådan lyst til at sige dig tak, fordi du skriver og deler det, du gør på din blog. Det hjælper mig så meget at læse. Sommetider når mine omgivelser ikke forstår mig, bliver jeg i tvivl om, om det bare er mig, der er lidt skør – eller om min måde at reagere på, er helt uretfærdig. Men når jeg læser det, du skriver – så ved jeg, at jeg ikke er hverken skør eller uretfærdig. For du får mig til at se, at det er det, stress gør ved folk. Ved alle dine indlæg sidder jeg og nikker og tænker, at det er præcis sådan, jeg har det! Du får sat de helt rigtige ord på – og du får mig til at føle, at jeg ikke er alene – og at jeg ikke er skør! Og det hjælper mig så meget.
Så TAK for dig – og tak for dine skriverier og for at du tør dele det med os alle.

 

Jeg har flere herlige og hjertevarme beskeder, som jeg vil berige bloggen med i den nærmeste fremtid. Nu er det tid til pause, inden jeg skal ind og have NADA, som er en speciel form for afslappende akupunktur. Jeg er tosset med det. Det giver mig en masse ro.

Rigtig god og flot vinterdag til jer alle.

Oveni hatten kan jeg fortælle, at dette er mit indlæg nummer 200 på bloggen. Jep, 200!

hjerte
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *