Fastelavn er en old gammel tradition. Hvis du vil læse lidt mere om fastelavn, så tjek her. Eller hvis du vil vide mere om at klæde sig ud, så tjek her.

Fastelavn er mit navn
Fastelavn er mit navn

Jeg har altid elsket fastelavn. Både som barn og voksen. Jeg har sågar, som barn, leget fastelavn, uden at det var fastelavn. Jeg har altid elsket at klæde mig ud og i særdeleshed spille roller og skuespil. Jeg ville nok egentligt have gjort mig godt på de skrå brædder. Jeg dyrkede også en del teater i mine unge teenageår, og det gjorde mig glad. Jeg sang og spillede gerne for andre. Som barn og teenager havde jeg et sæt ansigtsmaling, hvilket ikke var helt normalt dengang. Jeg og mine veninder elskede at male hinanden i ansigtet. Det var sjov og spas. Vi kunne bruge timevis foran spejlet. Det opfordrer jeg også gerne mine egne unger til, da man kun bliver god til det der med ansigtsmaling ved at prøve. Og ofte – også for mig – bliver det eddergrimt, men det er en god øvelse.

Herunder vil jeg komme med en nogle bud på en masse godt til fastelavn, som jo i år (2016) er søndag den 7. februar. Som ekstra bonusinfo kan jeg fortælle dig, at fastelavn næste år rammer søndag den 28.  februar. Altså i 2017. 

Desuden laver jeg nu (for første gang) en Give Away her på bloggen. Læg mere om det og deltag meget gerne her.

3 forskellige invitationer til fastelavnsfest. Hent dem her.

Ideer til udklædning. Klik her.

Opskrift på fastelavnsboller lavet af vandbakkelser. Find opskriften her.

Opskrift på jordbærtoppe på Nutella og havrepandekagebunde. Find dem her.

Opskrift på chokolade muffins.

Opskrift på ølkage, som kan spises hele året. Find den her.

Idéer til det flotteste fastelavnsris. Find det her.

 

Denne side kan indeholde affiliate links.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *