I en hurtig og nem vending kan du fremtrylle disse teriyaki-marinerede kyllingspyd. De er altså et sikkert hit. Prøv dem!

Ja, mine børn elsker de her teriyaki-marinerede kyllingspyd, så det er hverken første eller sidste gang, jeg laver dem. Har man ikke spyd til rådighed, kan de jo sagtens laves uden spyd. Jeg laver dem også af og til med hele kyllingbrystfileter. Vi griller dem også ofte om sommeren. De er faktisk aller aller bedst på grillen, synes jeg. Mmm…

Teriyakimarinerede kyllingspyd

Opskrift

Du skal bruge:
500 g kylling inderfilet (eller kyllingbrystfileter)
2 fed hvidløg
1 dl teriyakisauce
1 dl sød chilisauce
spyd

Så nemt er det:
Du putter kyllinginderfilet i en frysepose.
Pres 2 fed hvidløg heri og hæld 1 dl teriyakisauce deri.
Luk posen, bland kyllingen rundt i posen og lad kyllingen marinere i køleskabet i minimum en time.
Tænd ovnen på 200 grader.
Sæt hvert stykke kylling på et spyd og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl dem med sød chilisauce på begge sider.
Bag dem i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader.

VUPTI! Så nemt var det.



Teriyakimarinerede kyllingspyd1

Hvis du griller kyllingbrystfileter:
Om sommeren griller vi meget ofte vores kylling. Jeg lader kyllingbrystfileterne marinere i køleskabet, hvorefter jeg pensler dem med sød chilisauce. Så griller jeg dem på en varm grill og pensler dem også med sød chilisauce undervejs. De smager fantastiske.

God fornøjelse med de teriyaki-marinerede kyllingspyd eller kyllingbrystfileter.

hjerte



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *