Kan du gætte, hvem jeg er? En rigtig fastelavnssang, som jeg tror, alle kender.
Kan du gætte, hvem jeg er? En rigtig fastelavnssang, som jeg tror, alle kender.

 

Det hele handler om udklædning. Det har altid været populært at klæde sig ud. Nu om dage kan man klæde sig ud til alle mulige begivenheder. Fastelavn, Halloween, sidste skoledag, polterabend, temafester og meget mere.
Hvis du vil vide lidt mere om udklædning, så klik her.
Jeg har altid holdt meget af at klæde mig ud – og det gør jeg sådan set stadig væk. For år tilbage fandtes der ikke så meget udklædning til voksne, som der gør i dag. Det kan give anledning til mange sjove fester og grin for voksne og barnlige sjæle. Skal du have fat i udklædning til både voksne og børn, kan du fx skaffe det hos Partykostumer.dk. Går du via dette link og handler hos dem, så får jeg en lille fortjeneste for handlen.

Udklædning til fastelavn. Der er så meget sjov i det.
Udklædning til fastelavn. Der er så meget sjov i det.

 

Vil man som jeg har gjort på flere af ovenstående billeder, male et vildt, sødt eller total uhyggelige ansigt på børnene, kan man få super god ansigtsmaling her. Det findes i flere forskellige varianter. Ansigtsmalingen er fri for parabener og er CE godkendt, så det er ikke noget, der skader dit barn. Desuden er der en vejledning i æsken til at male det helt rigtige ansigt. Super smart – og super nemt og ligetil.

Udklædning til fastelavn. Der er så meget sjov i det.
Udklædning til fastelavn. Der er så meget sjov i det.

 Når mine børn har været klædt ud, har det været i en blanding af købte og hjemmelavede kostumer. Jeg har ELSKET at lave kostumer til børnene – specielt da de var små, for der kunne JEG bestemme. Jeg syntes, det blev lidt sværere, da de blev større, for så havde de deres helt egen mening om det – og den var sjældent helt som min. Hmmm…
Vi har været en stor tilhænger af genbrugsforretninger, når fastelavn nærmede sig. Jeg elskede dengang min datter ville være en gammel mand, og det smittede af på lillebror, der ville være en gammel dame. Nøj, hvor var det sjovt. Eller dengang jeg malede Laurits meget såret i ansigtet, og en lille pige skreg og begyndte at græde, da hun så ham. Ha ha… Det var selvfølgelig synd for pigebarnet, men en fed følelse. SÅ så det ægte nok ud. YEAH!
Hvad med dengang jeg lavede Lynet McQueen til Laurits. Shit, jeg brugte mange timer på den papkasse. Den blev også rigtig fin – og han vandt heldigvis for bedste udklædning. Så var både mor og søn glade og stolte. Jeg er faktisk sikker på, at det er den kostume, han ALTID vil huske, for han var meget glad for den.

Er du ikke til hjemmelavede kostumer, så tag lige et kig på Børnenes kartels hjemmeside. De har sindssygt meget forskellige udklædningstøj. Ja, jeg kan da blive helt ærgerlig over, at jeg ikke har små piger og drenge mere. Hvis man gerne vil lave lidt selv, kan man sagtens bruge nogle af deres “remedier” til at fuldende udklædningen, for hvad er en prinsesse uden en krone, hvad er en politimand uden en pistol og hvad er en ridder uden et riddersværd.

Skal du have lidt inspiration til årets fastelavnsris, så klik her.

Vil du have lidt flere ideer til fastelavn, så klik her.


Siden indeholder affiliate links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *