Mig, Martine Eskildsen i Jyllandsposten 9. januar 2016
Mig, Martine Eskildsen i Jyllandsposten 9. januar 2016

 

Kære alle

Af hjertet tak for ALLE de tilbagemeldinger, jeg har fået de sidste to dage. Det være sig både fra dem, jeg kender og fra vildtfremmede mennesker, der kommer med gode og velmenende råd til mig.

Jeg tager imod hvert et råd og vil da også afprøve noget. Forhåbentligt hjælper det første, jeg prøver,  men omvendt så har jeg allerede prøvet en masse (også nogle af de ting, som er skrevet til mig). Min største udfordring ligger egentligt i, at man jo ikke ligefrem bliver millionær af at være i min situation, så det der med bare at fyre 1200 kroner af hist og her – og så alligevel ikke være helt sikker på, at det hjælper, det hænger ikke helt sammen økonomisk. Omvendt igen – hvis det første hjælper, ja så er det da også billigt sluppet. Men det første ER afprøvet – og det andet og det tredje og det….
Det er ikke for at klynke, for jeg hader klynk. Jeg vil gøre HVAD SOM HELST (næsten 😉 ) – og det gør jeg egentligt også allerede.
Jeg kan faktisk med god samvittighed sige, at jeg gør alt hvad jeg kan, for at få det godt igen.

Jeg vedhæfter artiklen her:

Midtjyder har mest ondt i hovedet. Fra Jyllandsposten 9. januar 2016

Sygemeldt i halvandet år med konstant hovedpine. Fra jyllandsposten 9. januar 2016

I dag vågnede jeg med en heftig hovedpine. Øv øv. Jeg gik en LANG tur med mand og hund, og har været helt rolig og afslappet hele dagen. Vi fik snakket en masse – også om denne avisartikel, og er heldigvis enige om, at det er (undskyld mit sprog) røv og nøgler med hovedpinen og tilstanden generelt, men at vi samtidig er ubeskrivelig taknemmelige for, at vi har hinanden og børnene. Vi var nemlig til begravelse i går – og der bliver man lige mindet om, at det er vigtigt at sætte pris på, at man har hinanden og ikke tager tingene for givet. Samtidig er vi sikre på, at det gør noget godt for vores børn, at også de er nødt til at sætte tempoet lidt ned. Det skader nemlig ingen.

God søndag aften til jer alle.

With all my love
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *