I dag står solen højt på himlen – det samme gør hovedpinen i mit hoved. Det skal kureres med absolut ro. Jeg har desuden forsøgt mig med en bette videohilsen… Thi-hi…

 

Jeg har været ud i det gode vejr og nydt den blå forårshimmel. Pragtfuldt. Se lige en smuk himmel. Træet er i min forhave og springer ud om få uger. Det springer ud med de smukkeste lyserøde blomster. I love it!

En forårshilsen fra en forårshimmel
En forårshilsen fra en forårshimmel

 

Jeg har forsøgt mig lidt med en videohilsen. Se med…

 

Det er med at se positivt på tingene. Ja, jeg har det sgu skidt og ja, jeg har nogle pisse irriterende udfordringer, MEN – jeg er positiv og nyder himlen, foråret og solen – og så kan jeg mærke at min “tilstand” går stille og roligt fremad. Det er da positivt, er det ikke?

Ha´ en fortsat dejlig dag.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *